Post by orthestitabus on Feb 8, 2022 14:58:38 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles: igra slagalica ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jigsaw Puzzles: igra slagalica IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови тачке кварова ▞▞▞
▞▞▞ Jigsaw Puzzles: igra slagalica 2022 version ▞▞▞
Заиста уживам у овим загонеткама. Почело је да квари пре око месец дана. Сада, уопште не могу да га користим. Уређено да додам. Управо сам га деинсталирао и поново инсталирао. Сада ради, али сам изгубио све своје загонетке, напредак и 90.000 новчића. Нисам сигуран да је вредно тога у овом тренутку.
Нисам сигуран ко је одлучио да ставља рекламе када нађеш место за комаде. Када сам први пут преузео и пустио ово, свидело ми се. Веома опуштајуће и умирујуће. Одвојила сам мисли од свих других фрустрирајућих ствари које ми испуњавају дан. Сада рекламе ал.ост сваки пут кад нађем комаде. Шта може бити више фрустрирајуће него бити блокиран у тренутку када боје и места кликну. Ово више није мирно доба мог дана.
Одлична игра осим што се слагалица замрзне и то је то. Морам да престанем да играм и надам се да ће следећи пут бити боље.
Ово је БИЛА моја омиљена игра. Затим су додали рекламе. Превише. Могао сам да видим огласе за наговештаје, али оглас сваких неколико минута. Јок. Брисање игре сада. И тужно, заиста сам уживао, али рекламе одузимају сву радост
Прелепе загонетке уништене смешним огласима. 🙄
Некада је било добро, а сада се смрзава или поквари након два или три дела слагалице.
Загонетке ми никада нису биле лаке, али ово је забавно. Свиђа ми се што можете одабрати ниво тежине слагалице. Имају неколико бесплатних загонетки; али волео бих да су слатке животињске слагалице које су биле бесплатне или уопште слободније.
Jigsaw Puzzles - hra puzzle Hádanky kkt
За велике загонетке је потребно мање огласа.
Уживам у њиховим слагалицама, али у овој ажурираној верзији има превише огласа. Сваких неколико минута изгледа као да вам оглас прекида игру. Претходна верзија је имала мање огласа.
Заиста ми се допала ова игра, али ово је било ажурирање пре неки дан и сада не могу да користим област око слагалице за постављање делова и не могу да закључам слагалицу по потреби док играм игру. Надам се да ће ускоро вратити ове карактеристике.
Puzzles - Jigsaw-Puzzle-Spiele Geduldsspiele ehcb
Када затворим игру, не чува се последњи потез.
😘
My Home - Design Dreams Εύκολα xcr
Puzzles - Jigsaw-Puzzle-Spiele Geduldsspiele ehcb
Ово је била моја омиљена слагалица. Слагао сам много загонетки. Али сада сваки пут када одем да урадим загонетку и онда одем, чим се вратим, сав посао који сам урадио је избрисан. ВЕРИ ФРУСТРАТИНГ! Био сам до 72% готов са слагалицом пре неко вече када сам отишао да је завршим ујутру, на табли је било само 5 делова од раније. Као да нисам урадио ништа. То је сада учињено неколико пута. Ресетовао сам игру, ресетовао сам телефон. Даћу му још једну шансу.
игрица је супер и имам супер слика зашто дајем ⭐⭐⭐⭐⭐
Никада неће заменити одговарајућу убодну тестеру, али није тако лоша.
Ужасно празни батерију!
Екстра је игрица и враћа ме у детињство
Није била лоша игра, само појести рекламе. Не сметају ми неки, али ово је било превише. Избрисао сам га, нема потребе да одговарам.
За мене је слагалица време да се опустим, а не да се тркам да је завршиш. Не желим да буде више од 36 до 60 комада. Уживам у живописним сликама које могу да бирам. Оставио сам ворд линк цуб када је постало тешко, не би ми дозволило да напустим игру да се вратим на лакшу. То није фер као што сам рекао да је опуштање да се не стресе
Неке фигуре се не крећу добро, али добра игра
Ово су веома лепе, али делови имају тенденцију да лебде около када покушавате да их поставите. Осим тога, супер је.
👌👌👌
Волите загонетке, али стално блесава и стаје
Jigsaw Puzzles - puzzle games Başsındırma amyq
Добро сам се забављао док огласи нису почели да се појављују. После тога је било изазовно добити комад да иде тамо где сам га вукао.
Ова игра је толико забавна да бих је могао играти сваки дан.
То је добра игра, добра ако вам је досадно. Али неке од загонетки морате да откључате 🔓. Дакле, то је моја тачка прелома.💢💀
Уживао бих у апликацији да није превеликог броја огласа - чини ми се да је сваких 10 комада.
У реду, сада сам играо две слагалице, од којих је једна коштала новчиће за откључавање, друга је била бесплатна, а друга сваких неколико минута прекида слагалицу да би се приказао оглас. Највише фрустрирајуће!
Добро, али захтева много стрпљења и технике
Мислим да је ваш одговор у вези са отпремањем апликације по мом мишљењу глуп јер је брзина отпремања већа од брзине преузимања. Апликација отпрема више података него што преузима, па шта тачно отпрема? Да ли отпремам огласе? Морате дати апсолутну јасноћу шта се заиста дешава, лично ја негде њушим пацова.
Пре добра је и слике су прелијепе
Заиста ме опушта, међутим највећи комади које сам могао да бирам су били 750 и верујем 1500, али сада не можете да бирате те комаде. Сада је 400 и мање. 750 је био заиста добар за мене јер ми је био изазов. Зато су три звездице. 400 је у реду, али морам да пронађем тешке загонетке да бих уживао у коришћењу те количине. Шта се десило са 750 и 1500?
Пријатан, воли слике, али се ВЕОМА често замрзава.
Опустајуца,дивна.
Супер забава!
Свиђају ми се ове загонетке јер нема награда или узбудљиве графике. Могу само да играм слагалице. Играо сам док нису понудили награде. Онда сам деинсталирао након што су инсталирали награду. Отишао сам са другом апликацијом
Имао сам инсталирану ову апликацију и нисам имао много више проблема, али последњих неколико дана приметио сам да ми се телефон загрева док сам је сада играо, па сам престао да је играм, а и даље ми је било чудно топло након неколико сати, па сам деинсталирао апликацију и могао сам активно да осетим како се мој телефон хлади. не волим то.
Превише огласа. То је добра игра, само додаци који се појављују у средини слагалице су претерани. Играм више програмских тешких игара са само 10. рекламама које ова има.
Обожавам ове загонетке и инсталирао сам их на телефону и таблету, са 76 година помаже мојој можданој активности да чита боје и облике, нажалост никада не могу да се сетим која је слика, тако да је лепо видети крајњи производ. Покушао сам да га инсталирам на свој лаптоп, али нисам могао да га инсталирам. Да ли је доступно за лаптопове?
Свиђа ми се што нема пуно реклама у њему, то је најбољи део целе ствари, нема комерцијалних људи који се уморе од гледања
Не срећан. Радио сам све дневне загонетке у децембру и сада у јануару, сваки пут када се појави РБЦ оглас, игра се замрзне. Чак сам и деинсталирао...изгубио све своје новчиће...и даље се замрзава.