Post by orthestitabus on Feb 8, 2022 14:49:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Star Chef 2: Restaurant Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodē bezgalīgu zeltu ▞▞▞
▞▞▞ Star Chef 2: Restaurant Game 2022 version ▞▞▞
Trūkumi mērķi, kur jums ir jāseko kafejnīcām, grūti iztikt bez kopienas, lai jautātu, vai jums nav nevienam fb playing.second Es gatavoju ēdienu, tas neļāva man to pasniegt. Tas būtu labi, bet uzsvars uz to, ka citi liek man to izmest. Tāds kauns!!
Šī spēle ir patiešām laba aizbēgšana no drudžainās darba dzīves. Tas liek man justies atsvaidzinātam un nomierina manu prātu. Katrs tā līmenis ir patiešām interesants un jautrs spēlēšanai.
Biju patīkami pārsteigts par spēles raksturu. Ēdienu gatavošanas simulācijas spēles vienmēr ir bijušas manas iecienītākās spēles, un, ja tā ir manā tālrunī, garās stundas paiet ātrāk.
Man patīk šī spēle, taču dažreiz spēlējot tā kļūst nomākta, un tā nekustas. It kā tas būtu sasalis. Un tagad es nevaru spēlēt, jo viņi vēlas, lai jūs atjauninātu, taču tas aizņem uz visiem laikiem
Es došu jums divus ⭐⭐, jo jūsu atjauninājums aizņem divus daudz vietas, tāpēc es pārtraucu tērēt savu naudu 💰 lielākajā daļā šo spēļu. Jums ir jārisina problēma, ka atjauninājums aizņem tik daudz vietas. Man ir citas spēles, kuras man patīk spēlēt, un es netaisos noņemt visas savas spēles.
Pārāk grūti, lai sasniegtu līmeni, un pārāk dārgi, lai virzītos uz priekšu.. strupceļa spēle.
Man ļoti patīk šī spēle.☺☺ Es nevaru beigt spēlēt un spēlēt arvien vairāk..... Bet viena problēma ar mani, ka es pazaudēju savu I savā jaunajā telefonā nr. Es nevaru zināt, kas notiek, bet jā, Es nožēloju, kāpēc es to atinstalēju...
Jauki
Es nevaru atjaunināt spēli .. Kad es dodos uz Play veikalu, nav atjaunināšanas iespējas .. Es nevaru spēlēt spēli tagad
Es nesen sāku spēlēt Star Chef 2. Man ir dažas tehniskas problēmas, tas netiek pietiekami ātri ielādēts. Es nevarēju spēlēt spēli. Ir grūti vilkt ēdienu uz galda. Es nevarēju nomainīt telpu.
Ļoti labs laika nogalināšanai, bet reizēm aizkavējās, palēninājās (varbūt telefona signāla dēļ). Un dažreiz sasalst uz sekundēm. Es nezinu, kāpēc
Tā vienkārši oh. Jauka spēle spēlēt
Jauka spēle, tā ir nedaudz aizkavēta, kad spēlējat galvenos izaicinājumus, un ēdiena vilkšana ir sarežģīta. Pat ja es lieku ēdienu tieši uz šķīvja, dažreiz tas nedarbosies. Citādi tā tiešām laba spēle.
Puiši, man patīk šī spēle, bet kopš vakardienas nevaru ielādēt spēli. Beigās tas vienkārši pārtrauc ielādi. Vai man tas ir jāinstalē no jauna? Vai es zaudēšu savu līmeni? Paldies!
Šī ēdiena gatavošanas simulācijas/restorāna vadības spēle man ir ideāli piemērota. Brīvajā laikā es spēlēju spēles, un es pie tā atgriežos... vienmēr!!!
Star Chef 2: Cooking Game Simulator grjk
Star Chef 2: Restaurant Game உருவகப்படுத்துதல் sii
Kad es redzu progresu, ko esmu panācis spēlē Star Chef 2, tas tiešām ir kaut kas. Es nezināju, ka man tik ļoti patiks mobilā spēle. tā noteikti ir viena no spēlēm, ko es varētu spēlēt atkal un atkal
Ar katru līmeni jūs patiešām jūtat, ka kaut kur nokļūstat. Izstrādātāji ir ļoti labi paveikuši progresa sajūtu Star Chef 2
Pēc atjauninājumiem ir bijušas viena vai divas nelielas problēmas, taču kopumā šī spēle ir ļoti jautra!
ES mīlu šo spēli. Tik daudz labāks par veco Star šefpavāru. Lieliska grafika. Daudzas funkcijas. Interesanti atjauninājumi no pēdējās spēles. Slavenību muiža, doks, akadēmija, meistari, komanda, lādes un daudz kas cits. Iesaku visiem spēlēt šo spēli.
Recharge Please! Dėlionė bgfk
Ļoti ātri atbildēja uz manu problēmu un bija noderīga. Man joprojām ir 15 galdi ar pasūtījumiem, kurus es nevaru izpildīt.
Dažreiz ir grūti spēlēt šo spēli
Padariet spēli bezsaistē un pievienojiet mājdzīvniekus
Nav pārāk slikti, ka es būtu varējis tai piešķirt 5 zvaigznes, taču jums ir jāspēj palīdzēt saviem kaimiņiem darīt vairāk, nekā jūs darāt. Iekārta ir pārāk dārga, un jūs patiešām nepelnat šādu naudu, un varētu darīt daudz vairāk, lai padarītu spēli labāku
Spēles ielāde aizņem pārāk ilgu laiku.
Ir jautri spēlēt
Lūdzu, samaziniet laiku visām ierīcēm un citām lietām, ko ēdieni tiek pagatavoti 1 stundā, tas ir tik nožēlojami.. Jūs varat palielināt miljonus, samazinot trauku gatavošanas laiku.
Tas bija labi. Bet ik pēc 5 minūtēm tas parāda, ka nav interneta, un tas apstājas katru reizi, kad tiek parādīts
Tas ir labi, bet man ir jāturpina maksāt, lai pasniegtu ēdienu. Tātad tas tiks dzēsts
Laba jautra spēle. Bet kāpēc ierīces ir tik dārgas? Tas maksā daudz vairāk nekā ienākumi no restorāna. Lūdzu, labojiet šo cenu zīmi. Bija nepieciešamas gandrīz 15 dienas, lai nopelnītu 100 000 monētu. Ierīces maksā 150 000+++++monētas. Tātad, kā mēs varam atļauties iegādāties jaunas ierīces, lai apkalpotu mūsu klientus. Viņi pasūta jaunu jauno ierīču izvēlni, bet mums joprojām nav ierīču, jo ar monētām nepietiek.
Man ļoti patīk šī spēle! Mana vienīgā kritika ir padarīt to tā, lai spēlētāji varētu pievienot draugus, kas nav tikai no Facebook
Es nevaru vien sagaidīt, kad varēšu dalīties pieredzē par Star Chef 2. Es piedalījos ar atvērtu prātu, jo dzirdēju daudz laba par spēli un nebiju vīlies. Tas lieliski darbojas kā ēdiena gatavošanas sim un restorāna vadības spēle. Visas tās funkcijas, piemēram, dekors un pielāgošana, kā arī daudzās virtuves uzlabošanas iespējas, ir tieši mana veida spēle.
Man patika spēle, līdz es tiku pie izaicinājumiem, un es nevaru tikt garām apmācībai, jo tā man liek klientam salabot nepareizo ēdienu
Es ļoti gribēju šo spēlēt. Bet es gandrīz tajā neiekļuvu, kad spēle sāka jukt, un diez vai neļāvu man kustēties
Sākās labi, bet pēc tam sastinga, pieprasot uzdevumu stādīšanai un tomātu novākšanai. Katru reizi, kad es restartēju spēli, tā atgriežas iesaldētajā ekrānā, un neatkarīgi no tā, cik reižu es nospiežu "x" vai "pretenziju", tā joprojām ir iestrēgusi. Ar tādām problēmām kā šī 10 minūtes atinstalēšanas laikā.
Šai spēlei ir patiešām aizraujošas iespējas, kad sāc to spēlēt, tā kļūst arvien interesantāka. Sākotnēji man bija vajadzīga neliela palīdzība, kurai tas nodrošināja žurnālu, bet dažu stundu laikā es paguvu spēli. Es pieprasīju noslēpumaino kastīti vienā piegājienā. Ceru uz spēles izpēti vēl vairāk.
😑😑 garlaicīgi
Balvas pēc katra līmeņa pārvarēšanas padara spēli vēl interesantāku. Sākumā man palūdza nokrāsot mana restorāna sienas. Tad ieradās pirmie klienti un lūdza pasniegt salātu zupu. Es viņu apkalpoju, un viņš pameta manu restorānu, viņš varēja pasūtīt mazliet vairāk kopumā spēle ir interesanta un saistoša.