Post by orthestitabus on Feb 8, 2022 15:27:15 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Curse of Aros - MMORPG IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ sonsuz noktaları kodlar ▞▞▞
▞▞▞ Curse of Aros - MMORPG 2022 version ▞▞▞
başarılı 😁
Oldukça iyi bir mmorpg oyunu tbh ama 4 yıldız verdim çünkü yeni oyuncular için sadece bir eğitim yok, sadece oyuncuların lobiye dağılmış olduğunu görüyorlar ve bir süre çöküyor ama çok fazla değil.
cok guzel ama cok
İyi oyun ama hiçbir şeyin yumurtasını alamadığım için çok fazla hayvan öldürüyorum!!.
Hey oyunu çok seviyorum bir süredir oynuyorum ama sürekli üye olmaya çalışıyorum ama olmuyor. Defalarca silip tekrar indirdim ama hala çalışmıyor lütfen düzeltin. En sevdiğim oyunlardan birini tekrar oynamak istiyorum.
Bu oyun harika. İlk başta biraz kayboldum ve ne yapacağımı veya kaynakları nasıl toplayacağımı bilemedim, ancak kısa sürede yolumu bulmaya başladım. Oyunun kurulma şekli, yeni oyuncuların seviye atlamak ve daha iyi ekipman almak için ne yapmanız gerektiğini öğrenmesini kolaylaştırır. Hala kafanız karıştıysa, sorunuzu sohbette sorabilirsiniz, birisi bana yardım ettiği gibi size yardımcı olabilir.
Demeye çalıştığım gibi görev görev panonuz bozuk olduğu için 1 yıldız malzemesi olduğunu düşünüyorum. Çünkü bir mage görevi seçerseniz, önce o görev tarafından durdurulmak zorunda kalırsınız. Daha sonra yakın dövüş görevlerini seçseniz bile, mage'yi yalnızca bir mage hareketi ile öldürürseniz exp alabileceğinizi söyleyen bir açılır pencere yapacaktır, ancak... Diğer görevleri ilerleyemezsiniz. Ayrıca, idk if mage görevlerinin henüz kabul edilebilir olması gerektiğini fark ettim. Ayrıca bütün gün atak yapmak ve çok fazla gol olmadan dolaşmak berbat...
Hill Climb Racing 2 แข่งรถ qds
Geliştirmeye devam daha yolu uzun
Modlar korkunç ve üst düzey oyunculara hitap ediyor. Ayrıca öğretici yok mu?
sadece muq
Oyunu seviyorum, oynaması kolay ve eğlencesi aksamıyor, aile ve arkadaşlarla oynamanızı tavsiye ederim.
Çok uzak çok iyi. Çiftçilik ve öğütme türündeki bir oyunu seviyorsanız, bu oyun tam size göre.
Mmorpg satın aldım
Onu seviyorum, keşke daha büyük bir biyomu olsaydı ve farklı türde dünyalar olsaydı, çünkü hepsi temelde aynı
Curse of Aros - MMORPG Игре улога azpl
harika oyun
Curse of Aros - MMORPG Игре улога azpl
Bu oyun, değeri bilinmeyen bir başyapıttır. İçinde çok eğlenceli şeyler yapabilirsiniz ve Albion gibi diğer MMO'lar kadar veri ağır değildir. Oyunun bazı bölümleri biraz sert ama bir şeyden sıkılırsanız başka bir şey yapabilirsiniz. Madencilikten bıktıysam, kalıntılar için odun kesmeye giderim ve işçiliğimi geliştiririm. Ya da para için bir şeyler satmak için rahatlatıcı balık avı yaparım. Ya da bir çöl yırtıcı hayvanı ordusu oluşturmak ya da daha iyi teçhizat almak için silahımı alıp taşlamaya başlıyorum. Genel olarak çok eğlenceli bir oyun
Zevkli ama içerikten yoksun. Uzun vadede tekrar eden bir oyun olacağını hissediyorum. Oyunda hala hatalar var ama hala Beta Aşamasında olduğu için anlaşılabilir. Karşılaştığım bir hata (sanırım) canavarlar tarafından mezarlığa bırakılan eşyaları alamıyorum. Umarım geliştiriciler, oyunlarını daha eğlenceli hale getirecek yeni içerikleri takip eder ve günceller.
Curse of Aros - MMORPG Rol Oyunu lrq
Oyunu beğendim, sadece düşük bir puan veriyorum çünkü çok geç kalıyorum ve yeniden katılmaya ve hatta silmeye ve tekrar indirmeye çalıştım ama yine de gecikiyor Wi-Fi'mi kontrol ettim, mükemmel bir wifi idk'si var ama lütfen oyunumu düzeltin! Ayrıca yeni güncellemeyi seviyorum!!!
Bu oyunu açtığımda her şey kararıyor, sadece oyuncuların isimlerini görebiliyorum, bu yüzden sadece bir yıldız verebilirim üzgünüm.
Curse of Aros - MMORPG 롤플레잉 jpsc
süper bir oyun
oyunu maksimum seviye ve maksimum aktivite olmayacak şekilde yapabilir misin ... herhangi bir şey yapmak için sonsuz gibi
oyun eğlenceli ve sevimli. Ama ekranın aniden donacağı bu probları aldım. N şimdi ses gitti. Hmm. Oyunu oynamak için ruh halim biraz mahvoldu bcoz, eğer shhhhh... lütfen düzeltin mi?
Özellikle beceri seviyeleri ile iyi bir topla ve inşa oyunu!, Tek dezavantajı, En İyi görünen şeyler, İkinci neslimi 42 lvl'de aldığım Maliyet Taşları, Yani kazanmak için satın alın... diğer birçok oyun.
Ve ve sadece görev hakkında ayrıntılı bilgi değil. Dört görev Demircilik yaparken sıkıcı bankadan Smit yapamıyoruz bu yüzden sadece 3 yıldız veriyorum
RNG sistemi, kuru çizgi sistemi ile bile biraz affetmez. Ayrıca wiki, her öğede düşme şansı yüzdesini göstermiyor. RNG sizden nefret ederken kaynak ve teçhizat toplamak çok zor. Ama oyun yine de iyi.
haftalardır oynayamıyorum..giriş yapmama izin vermiyor... o yüzden 2 yıldız..
bir öğretici olsaydı daha iyi bir inceleme yapardım, böylece içine atlamadan önce onu asabilirdim
Beğendim, ancak bir şeyleri bilmek ve etrafta dolaşmak için daha iyi olabilirdi, daha iyi güncellemeler varsa yeniden yüklenir.
Onunla bir gün geçirirseniz oyunun potansiyeli var. Bir haftadan itibaren, hızla bir AFK taşlama oyunu haline gelir. Kaynaklar için çiftçilik yapmanın bu oyunda en sıkıcı şey olduğunu söylemeliyim. Ekrana bakın ve hiçbir şey yapmayın. Her gün! Çünkü onsuz daha sert canavarlarla savaşamayacaksın. Oyunun hala beta olduğunu biliyorum ama merak ettiğim için bu benim hatam. Otomatik tıklama ve makro oluşturmanın kalıcı olarak yasaklanması biraz ironik, ancak yaptığınız şey tam olarak bu. eğlence nerede
Oyunlar iyi ama onların 1 sorunu, karakterim dışında gördüğüm her şey hareket etmeyi bırakıyor, internet bağlantım bile 8 ila 10 mbps, oyunu desteklemek zorunda olduğum için berbat bir şey lütfen bunu düzeltin ve puanlarımı 5 olarak değiştirin
Bu oyuna bir yıldız verdim çünkü 10 × kez 100 parça satın aldım ama hiçbir parça görünmüyor
Reklam yok, eğlence, çok fazla öğütme olsa da. Ayrıca simya ve sihir için yakında güncelleme diyor ve asla olmuyor. Ayrıca birçok toksik oyuncu. Yeterince ağaç ve kaya kazmak veya kesmek için yeterli değil, kalabalıklaşıyor. Canavarları öldürmekle aynı şekilde, insanlar sizi çökertir, özellikle de patronları (Golem ve umbra) tek başlarına yapmaları gerekir, böylece istediğiniz kadar yapabilirsiniz. Bu oyunda umbra için çok fazla tıklamanız ve sürekli hareket etmeniz gerekiyor veya ateşe çarpıyorsunuz. Parmaklarımda zor. Sevdiğim Golem patronu
Ya çok fazla yer doluyo ya 3.5 mb lik oyun mu olur çok ağır 🤣🤣🤣 5 mb bile deyil cidi alanları olur Oyun ortalama 65 mb oluyo oyun filan ironi yapıyom bir oyun
Bruh sihirli güncellemeyi getir plsss 😢😭
Bu oyun anlamsız çünkü sizi bir öğretici olmadan içine atıyor, sadece kendi başınıza çözebiliyorsunuz çok fazla nakavt oyunu aynı zamanda sıralı ağaçları kesmek için sizi seviye atlamaya zorluyor ve evet, bunu oynamak istiyorsanız bu oyun sıkıcı senin için
Google play...mla giriş yapıyorum loggin Yazıyor bekliyorum oyuna başlamaya yardım etmeyi lütfen...
İyi ama yeterli kaynak yok ve lütfen biraz başlangıç silahı ve teçhizatı ekleyin ve Güvende kalın
İnanılmaz oyun. Bir süredir bunu oynuyorum. Bu oyunun hala yapım aşamasında olduğunu biliyorum, bu yüzden büyümesini ve gelişmesini izlemek için sabırsızlanıyorum. Belki savaşta kullanabileceğimiz farklı beceri ve yetenekler ekleyebiliriz. Daha kolay seyahat için bir ışınlanma seçeneğinin olması da güzel olurdu. Belki işçiliği daha az zorlaştırabilir ve belki de yağma sistemini daha az kümelenmiş hale getirebilir. Sadece bazı fikirler. İyi oyun
Güzel 70yim hayla onyorum
Milyonlarca seviye kazanamayacağınızı anlıyorum, ancak seviye atlamak zor ve size yardımcı olacak pek bir rehber yok, ayrıca diğer becerilerinizi geliştirmek gerçekten can sıkıcı, örneğin iyi bir cevher madenciliği yapabiliyorken koklayamıyorsanız o ;-; bu çok aptalca ve exp kazancının düzeltilmesi gerektiğini düşünüyorum
İlke te benden 12 mb istiyodu şimdi 36 ya çıktı
Bu oyun çok harika Bu oyunu beğendim ama bir hata var geri dönmeye hazır olduğunuzda spawn oluyorsunuz ölünce onları hareket ettiriyorsunuz sonra tp yapmaya başlıyorsunuz lütfen bu hatayı düzeltin 😄😄😄
Bu yüzden bu oyunu seviyorum beni yanlış anlama ama geliştiricilerin birkaç özellik eklemesi gerektiğini düşünüyorum. Mage, rogue, vb. gibi farklı sınıflar gibi şeyler dahil. Bununla birlikte bir harita eklemeliler çünkü seviye 35'teyken sadece 30 seviye bir düşmanı ezebileceğimi öğrenmek için lvl 25'lik bir düşmanı ezdim, yani bir harita faydalı olurdu.
Daha iyi ekipman kullanmak için her seferinde seviye atlamanız gerektiğinde gerçekten sinir bozucu oluyor.
Oyun gerçekten çok eğlenceli, savaş dışı becerileri çok seviyorum. Bu oyunda otomatik görev olmaması gerçekten iyi, en iyisi olmak için gerçekten çok çalışman gerekiyor!! Bu oyunda eksik olan tek şey sınıf seçimi. Bu oyuna çeşitli sınıflar eklerseniz çoğu oyuncu buna bayılacaktır. Umarım yakında gelir!!!
Oldukça makul mobil oyun sadece daha fazla özellik ve kararlılık üzerinde çalışır, belki canavarları biraz daha az atlatır ve lvl 1'den beri (im 42 atm) acc yağdırır ve hala acc.runes ile durring.acc.scroll buff. bir mafyaya karşı 10 lvls daha düşük Stabiliteye gelince, bazen.game.rips my.view'i güneye çeker ve birçok oyuncunun yakınındaki zemini kaldırır, en fazla 30 saniye sürer.Eğer çözülmezse, oyunun ilerleyen bölümlerinde bazı sorunlara neden olabilir. hayat