Post by orthestitabus on Feb 8, 2022 15:11:28 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Gumslinger ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Gumslinger IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ цхеат цоде повећање поена ▞▞▞
▞▞▞ Gumslinger 2022 version ▞▞▞
Забава углавном. Неки фрустрирајући тренуци. Ваше оружје се често мења без обавештења између дуела без очигледног разлога. Понекад меци лете поред противника или погађају препреке које онемогућавају победу. Али генерално брза и једноставна забавна игра. АЖУРИРАЊЕ: Избор оружја је исправљен у ажурирању. Повећана оцена због побољшања. И даље веома забавно.
Кретање лика је тако смешно 🤣
Није најбоље да будем искрен. Видите, ништа не убија моје интересовање за игре више од система имплементираних само за наговарање плаћања. Ако непријатељи добијају пуно здравље сваки круг, зашто онда не бих и ја? О да, морате да учините кованице оскуднијим да би људи куповали вашу валуту.
Ок сто да не
Контроле су непоуздане, понекад мање реагује него други пут. Али можете се навикнути и савладати. Гумирани ликови су слатке и смешне пародије, а цела игра је прилично смешна како је то мала жвакаћа пародија на РДР серију и вестерне. То је као Ганг Беастс осим мобилних и Куицкдрав ПВП-а. Али контроле су ограничене, попут борбене механике АЦ Унити-а или Тхе Витцхер 3. Чак и када је савладате и када сте незаустављиви, и даље је ограничена. Такође, углови камере су шокантно лоши.
Волите гумену физику, добру графику. Различити ликови, сваки са различитим биографијама. Не плаћате за победу, али можете платити у скиновима игре. Постоји пристојна доза искачућих огласа и опционих огласа. Опциони огласи вам дају подстицај у игри, било да је у питању додатни здравствени пакет или екстра злато. Добра игра
Најбоља игра икад волим графику коју би требало да направите неке овакве игре
Исход такмичења важи отприлике као и прошли избори. Зашто осећате потребу да варате. Лош пример. Зашто морате варати! Утакмице су намештене. Побеђујем, али губим, шутирам и пролазим право кроз противника. Упуцају ме када њихов пиштољ није ни уперен у мене. Итд......ОК сада је касније и можда сте попунили неке празнине, али изгледа да вам је остало још. Сада нема правила. Све сам победио са стилом и сада је фер игра готово немогућа.
Најаца игрица на свету😎😎😎
Gumslinger Darbības spēles kvlv
Gumslinger Action domu
Веома добра игра, али би била много узбудљивија када би вас повремено повезивала са правим играчима, а не са ботом да је тај играч спреман у исто време када и ви и у близини са добрим квалитетом везе. У супротном постаје устајало и предвидљиво након неколико нивоа. Очигледно је мало изазов за кодирање да то натера да ради на тај начин.
Sausage Wars.io არკადული qpke
Добар стил и пуно шарма, а игра је у реду, али мало плитка. Али ова игра је лаж. То није игра за више играча. Директно лаже играча и обмањује их. Ако играм "онлине" и онда укључим режим рада у авиону, ништа се не дешава. Игра се наставља као да се ништа није догодило. Доврага, чак можете да пређете на другу апликацију и да се вратите на ову тамо где сте стали. Лажни мултиплаиер је терет на тржишту мобилних игара и мора да престане. То је варљиво и непоштено.
Свиђа ми се! Али, било би стварно супер када бисте могли да купујете ствари у продавници новчићима које зарадите у игрици.
Управо сада имам велики проблем где не могу ни да покренем апликацију, не могу чак ни да видим лого компаније. И такође сам желео да поменем играње, мало је застарело, пошто се толико понавља, било би кул додати нешто попут аркада или правог пвп-а, допала су ми се друга 2 мода игре која су додата, помешана и бирам оружје. Заиста ми се свиђа стил и осећај игре, и разумем да је то мали тим, тако да наставите да радите док не будете могли да усавршите игру, јер знам да ћете <3
Ово је веома забавна игра. Често га играм, али имам нешто од овога.Игра је веома тешка, приморава вас да гледате оглас да користите други пиштољ осим револвера и добијате само седам минута да употребите пиштољ пре него што добијете опцију да гледате другу рекламу исто време. Већину времена када покушам да започнем меч, појави се искачући прозор са молбом да будем професионалац и то ми стварно смета. Само тражим да се издвоји време да специјално оружје траје дуже.
Забава на почетку, одлична графика и не успорава ваш телефон. али се брзо понавља. Држао ме закаченим, али ВРЕМЕНА УЧИТАВАЊА. Имам ЛГ стило 5 и потребно ми је скоро 20 минута да се игра на мрежи или ван мреже, а по мом мишљењу не вреди. Хвала вам за ову игру.
То је забавна игра Волим ову игру пуцања и правим више игара и револвераш је најбољи
Знате шта Ако заиста желите да уживате у играма са телефоном Апсолутно морате да преузмете ову апликацију🤍!
Дивно и лако за улазак
Помало забавна игра свих 30 минута. Док не схватите да постоје неке врло нефер утакмице. Понекад се људи стављају на нешто уместо на равно тло. Бити та особа значи да вам је потребан само један ударац било где да бисте одмах изгубили. Или понекад вас упуцају у салону и због тога што вам је пиштољ на левој руци, не можете да пуцате у свог противника док он још може да вас погоди. Неравне арене морају да се поправе да би се створила већа равнотежа.
Ова игра није у складу са многим стварима, на пример, понекад ћете пасти са неба, а затим пуцати у непријатеља, али више пута кад год паднем ја ћу одскочити десно од мапе и изгубити без упуцања, још један проблем који имам је понекад ће се непријатељ заглавити лежећи на месту где је немогуће да их погодим, али они имају јасан погодак на мене и ови проблеми су веома фрустрирајући јер немам контролу
Веома јединствена и лепа игра. Ово је оно што бих назвао добром мобилном игром јер се игра веома добро са добрим контролама и не много ИАП-а. Ова игра ме је натерала да потрошим свој биланс да купим премијум и још увек се нисам покајао и надам се да ћу тако задржати тако што ћу је не завршити за недељу дана (не трошим много новца на игре). Само две жалбе. 1. Волео бих да је таи гун завршница уместо мат црне. 2. Желим да се вратим и играм претходне нивое чак и да не бих могао да добијем трофеј.
Смешна игра која је добро направљена и забавна за играње! Једноставност игре је главна тачка хватања, а урнебесна музика је само плус
Добра графика и контроле
Имао сам лош осећај у вези са овом игром када сам је видео у одељку „Можда ће вам се свидети“, али видео сам рекламу за њу на Јутјубу и изгледало је као да им је заиста стало до игре. Морам да кажем да се забављам с тим. Критиковао бих што вам се рекламе гурају у грло, али то је мобилна игра. У сваком случају, немам чак ни про верзију и није ми потребна да бих уживао у игри. Игра је довољно привлачна да заинтересује „правог играча“, али није превише сложена да би уплашила повремене играче.
Игра је забавна, али лоше шифрована, много метака се не судара са објектима и играчима, насумично генерисане мапе могу дати предност непријатељима или вама, у реду је понекад убити мало времена, такође аутоматско репозиционирање ради када то воли да бисте то урадили, покушали сте да га учините мало конкурентним и несрећно сте пропали.
Најбоље игра икада!!! 5 ЗВЕЗДА!!
Пуно забаве. Можете да ускочите и играте брзе игрице, тако да нема много времена за уживање.
Тако добра игра 5!!!
Игра је апсолутно невероватна. Понекад се игра замрзне када је нека обастцале испред нас и не можемо да је разнесемо пуцањем, а онда након одређеног времена наш лик једноставно умре. Не прескаче препреке попут даске или софе. Десило ми се 3/4 пута.
Избезумљен, могу чак и да додирнем да пуцам, све што могу да урадим је да циљам и умрем...да не спомињем да је мој БОТ противник имао расу по имену увреда!
Веома забавно! Волим звук и анимацију.
Готово готова игра. Ипак, осећам да то треба избалансирати. Има неких грешака, а сачмарица је загарантована победа, за коју осећам да треба да буде закрпљен. Свиђа ми се што се борим против ботова који опонашају вештину других играча уместо других људи, али чујем много о томе да је игра претешка за неке. Постоји ли начин да ти људи уживају у овој игри колико и ја?
То је заиста забавна игра и хвала што сте одговорили на моју рецензију и сада разумем да је повезивање засновано на вештинама прилично кул
Препоручујем ову игру јер вас изазива и можете се борити против других
Апликација је одлична, све сам прешао али нисам уверен да играм са стварним корисницима
Gumslinger Laga cxeq
То је забавна игра са којом се можете играти са њеним људима и са којом се можете забавити
То је само забавно. Добро је проћи време и излечити досаду.
Моје искуство је било лоше! Коначно дођем до нивоа два након што се одбројавање коначно заврши, и то ме избацује из игре, када сам се вратио у игру, ресетовао је сав мој напредак! Све је добро, оставио бих 5 звездица ако ми се врати напредак.
Волите да играте ову игру са лепом графиком, забавном игром, играјте кул оружје и ликове и различите мини игрице
Вашој игри су потребни стварни играчи уместо ботови